Φύση και άνθρωπος σε μια αρμονική συνεργασία …για την απόλυτη απόλαυση!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΥΡΑ

Χαρακτηριμσμοί όπως “φυσικό” και “τεχνητό” χρησιμοποιούνται υπερβολικά και καταχρώνται στη σημερινή γλώσσα, αλλά τα κορυφαία Premium χειροποίητα πούρα έχουν πραγματικά κερδίσει το δικαίωμα να επιδεικνύουν αυτά τα διαπιστευτήρια. Είναι φτιαγμένα από ένα πράγμα και ένα μόνο πράγμα—τον καπνό. Αγνός, ανόθευτος καπνός. Ούτε ένα φύλλο δεν έχει υποστεί χημική επεξεργασία ή τεχνητά αλλοιώσεις για γεύση. Τα πάντα, από τη γεύση μέχρι το χρώμα, επιτυγχάνονται με φυσικά μέσα—και αυτό είναι μέρος της εγγενούς ομορφιάς του πούρου.

Στην πραγματικότητα, λίγα αναλώσιμα προϊόντα είναι τόσο φυσικά. Οι αντιληπτές γεύσεις, είτε γλυκές είτε πικάντικες, υπάρχουν στη φύση. Οι διάφορες δελεαστικές αποχρώσεις του καφέ επιτυγχάνονται μέσω μιας οργανικής διαδικασίας χωρίς βαφές ή επιταχυντές ωρίμανσης. Δεν υπάρχουν συντηρητικά που να αυξάνουν τη διάρκεια ζωής και δεν υπάρχουν γλυκαντικά, τεχνητά ή φυσικά. Τέτοια πρόσθετα και χημικά είναι ο τομέας των τσιγάρων και των μηχανοποιημένων πούρων, τα οποία παράγονται μαζικά σε δισεκατομμύρια.

Από την πλευρά της χειροτεχνίας, το να κυλήσεις το τέλειο χειροποίητο πούρο είναι μια χειροτεχνική δεξιότητα και χρειάζεται πολλά χρόνια για να κατακτήσεις πλήρως. Η ανάμειξη του καπνού είναι τόσο τέχνη όσο και επιστήμη.

Όπως το κρασί, ορισμένες σοδειές είναι καλύτερες από άλλες, αλλά οι παραγωγοί πούρων θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διασφαλίσουν ότι το προϊόν τους είναι συνεπές, παρόλο που η ποιότητα της καλλιέργειας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις καιρικές συνθήκες. Η συνέπεια, ωστόσο, δεν είναι το ίδιο πράγμα με την κλωνοποίηση και πάντα θα υπάρχουν μικρές παραλλαγές από πούρο σε πούρο. Όπως συμβαίνει με κάθε χειροποίητο προϊόν, κανένα από τα premium πούρα δεν θα είναι ακριβώς όμοια. Τα πιο εκλεκτά, πιο ειλικρινή πούρα είναι φυσικές εκφράσεις τόσο του κατασκευαστή πούρων όσο και του εδάφους από το οποίο καλλιεργήθηκε ο καπνός.

Διακόσια Ζεύγη Χεριών!

Λέγεται συχνά ότι 200 ​​ζευγάρια χέρια αγγίζουν το πούρο σας πριν φτάσει στον υγραντήρα σας. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο αριθμός είναι ακόμη μεγαλύτερος. Αρκεί να πούμε ότι κάθε φορά που ανάβετε ένα πούρο, πολλοί, πολλοί άνθρωποι με πολλές διαφορετικές δεξιότητες συνέβαλαν στο να σας φέρουν το απόλυτο χειροποίητο προϊόν.